Sådan får du vist en lukket profil (konto) på Instagram

Sådan får du vist en lukket profil (konto) på Instagram

Når du går til en anden brugers side, er det ikke ualmindeligt at finde: «Dette er en lukket konto«. Det er ikke muligt at se et billede af en lukket Instagram-profil, og det er heller ikke muligt at se historier, opslag, videoer, abonnenter og abonnementer. Der vises kun minimal information: et miniaturebillede af hovedbilledet, data om antallet af indlæg, abonnenter og abonnementer. Naturligvis opstår der et legitimt spørgsmål, fremkaldt af en skarp nysgerrighed: «Sådan får du vist en lukket Instagram-profil ?«. Kontoen er jo nok skjult af en eller anden grund. Der er tydeligvis noget interessant. Derfor er det vigtigt at komme ind på den lukkede side!

I denne artikel skal vi se, hvordan du får vist en lukket profil (konto, side) på Instagram. Lad os se på de mulige måder at omgå restriktionerne på.

Se en lukket Instagram-profil

For at se en lukket Instagram-profil skal brugeren abonnere på den. Dette er meget nemt at gøre, alt du skal gøre er

  1. Log ind på appen ;
  2. Gå til brugerkonto ;
  3. Tryk på knappen "Abonner".

I modsætning til åbne konti, hvor abonnementer laves øjeblikkeligt og automatisk, er tingene anderledes med en lukket profil: brugeren skal godkende det manuelt. Dette kan tage tid, så bliv ikke afskrækket, hvis du ikke kan få adgang til din profil med det samme. Du bliver nødt til at vente.

Det kan interessere dig:  Windows dvaletilstand: hvordan man tænder og slukker det

Men der er også mulighed for, at brugeren slet ikke vil godkende en ny abonnent, hvilket betyder, at det ikke er muligt at se billederne, historierne, abonnementerne og følgerne på en lukket Instagram-profil.

Sådan ser du en lukket Instagram-profil uden at abonnere

Folk, der er blevet afvist og afmeldt, såvel som folk, der ønsker at se sideindlæg anonymt, undrer sig ofte: "Sådan ser du en lukket Instagram-profil uden at abonnere".

Der er i øjeblikket ingen arbejdsmetoder til at se en lukket Instagram-konto uden et abonnement.

Og det er usandsynligt, at de dukker op i fremtiden. Store virksomheder er meget jaloux på deres privatlivspolitikker og deler ikke personlige data uden brugerens samtykke.

Men i denne artikel skal vi se nogle metoder til at få lidt mere information om en lukket profil.

Send en besked til en bruger

Hvis din anmodning om abonnement pludselig blev afvist, kan du skrive en privat besked til personen, hvor du forklarer situationen, hvem du er, og hvorfor du vil abonnere. Det er nemt at gøre:

  1. Du skal gå til brugersiden;
  2. Klik på ikonet med 3 lodrette prikker i øverste højre hjørne af skærmen;
  3. Vælg "Send besked".

Kommunikation gennem tredjepartstjenester

Nogle brugere angiver i deres profil links til tredjepartstjenester, som de er medlemmer af. For eksempel, i skærmbilledet nedenfor, har pigen et link til ask.ru. Du kan gå derned og prøve at finde ud af årsagen til, at abonnementet ikke er godkendt. Der kan også være et link til et socialt netværk eller en personlig blog.

Profilmaskering

Hvis en bruger har et personligt nag til dig, og det var grunden til, at han ikke bekræftede abonnementsanmodningen og derefter blokerede den, kan du bruge et lille trick og oprette en ny konto for at komme til den lukkede profil. Prøv venligst igen derfra.

Nogle brugere anbefaler at oprette en falsk konto med fiktive data eller bruge data fra en af ​​vennerne til den person, der skal registrere sig. Men det er ikke helt korrekt ud fra et moralsk og juridisk synspunkt. Så det anbefales ikke at ty til disse foranstaltninger.

Klonsøgning

Der er mange websteder online, der analyserer indhold fra populære tjenester, herunder Instagram. De indsamler og gemmer forskellige data om brugeren offentliggjort i det offentlige domæne. Hvis en lukket side var åben på et tidspunkt, og materialet blev kopieret af et andet websted, kan det ses.

Så hvordan finder man sådan et klonsted? Søgemaskiner kan hjælpe. Du kan gå til Yandex eller Google og skrive følgende forespørgsel: "Brugernavn + Instagram".

Du kan også søge på sidens URL. Hvis der bruges en mobilapp, kan du få et link til profilen som følger

  1. Åbn personens profil;
  2. Tryk på knappen med 3 lodrette prikker i øverste højre hjørne af programvinduet;
  3. Vælg "Kopiér profil-URL";
  4. Gå derefter til din telefons browser, åbn en af ​​søgemaskinerne og skriv dette link. Hvis du er heldig, vil du kunne se en delvis visning af din lukkede Instagram-profil.

Find andre sociale netværk og tjenester

Det er meget sandsynligt, at en bruger duplikerer indholdet af sin Instagram-profil på andre sociale netværk eller onlinetjenester. Nogle mennesker inkluderer links til andre netværkskonti på deres Instagram-side. Men ikke alle. Hvordan finder du dem i dette tilfælde?

Du kan søge på søgemaskiner efter for- og efternavn. Hvis du er heldig, finder du måske den person, du leder efter, på første side.

Men hvis brugeren bruger et andet navn, vil det ikke returnere nogen resultater.

I så fald kan følgende metode bruges:

  1. Brug din browser til at gå til siden for den person, hvis Instagram-profil du vil se;
  2. Knib hovedprofilbilledet;
  3. Vælg "Søg dette billede i Yandex" fra menuen, der vises;
  4. Tjenesten vil give dig alle de steder, hvor dette billede er fundet. Er du heldig, finder du den ønskede åbne profil.

Du kan udføre den samme handling fra din computer. Alt du skal gøre er at downloade og gemme hovedbilledet på din pc og derefter søge efter det i Yandex Pictures og Google Pictures.

Hvad med piratkopiering?

Der er mange websteder online, der lover muligheden for at se en lukket Instagram-profil uden registrering. Nogle hævder, at hackere og kan hacke en profil 100% af tiden, andre siger, at der er forbindelser i Insta-administrationen. Hvad sker der med dem? Virker de virkelig?

Det er 2021, det er 2022. Det er en skam, kammerater, at tro på store fortællinger. Der er ingen tjenester, der faktisk giver dig mulighed for at se en lukket Instagram-profil, og det kan der ikke være.

Hvis disse "hackere" hacker, er det kun den naive bruger, der tror, ​​at det er muligt at omgå beskyttelsen af ​​en virksomhed med en millionomsætning.

Men i de fleste tilfælde opkræver tjenesten for tjenesten og udfører den så simpelthen ikke.


Konklusion

Den eneste pålidelige måde at se billeder, historier, opslag, videoer, følgere og abonnementer på på en lukket Instagram-side er at abonnere på profilen. Du kan selvfølgelig ikke gøre det uden at tilmelde dig. Du skal have en konto. Du kan tilmelde dig fra en computer eller en Android- eller iOS-telefon (iPhone).

Kreativt stop
IK4
Oplev online
Online følgere
bearbejde det nemt
mini manual
en hvordan man gør
TypeSlap af
LavaMagazine